(06) 41 394 744

Tuinonderhoud

Uw tuin op zijn best

Onderhoud plegen wij in de breedste zin van het woord! Dit kan zijn het onderhoud van uw net aangelegde tuin,een bestaande tuin bij uw nieuwe woning, het onderhoud van een tuin bij uw bedrijfspand of de tuin rondom uw flatgebouw. Ook het onderhoud van grotere privé-percelen voeren wij uit. Vaak zijn deze tuinen het mooist als ze frequent worden onderhouden zodat ze er in ieder seizoen van het jaar op zijn best uit zien. Denk aan

  • Maaien;
  • Snoeien;
  • Verticuteren gazon.

Wij adviseren u om uw net aangelegde tuin één keer per jaar met ons door te lopen, waarbij wij u kunnen adviseren over het noodzakelijke onderhoud. Hiermee bereikt u dat de beplanting in uw tuin over 5 à 10 jaar nog steeds mooi in verhouding is en het ontwerp van uw tuin tot zijn recht komt. Het is mogelijk om met ons advies zelf aan de slag te gaan maar wij kunnen dit uiteraard ook voor u verzorgen. 

Met onze ervaring in het onderhoud van tuinen, zijn wij veelal in staat om in korte tijd uw tuin weer in orde te hebben! Wij geven u van tevoren aan hoeveel tijd wij voor het onderhoud van uw tuin nodig denken te hebben.

Van advies tot volledig onderhoud. Wij staan voor u klaar!